Nätverk för Västeråsföretag

Västerverk

Jag tror på småskaligt och lokalt. Och jag tror på nätverk och samarbeten! Det var så tanken om Västerverk kom till – i och med att Coronapandemin gjorde det ännu tydligare hur beroende vi är av varandra och vårt närområde.

Först ville jag göra något för att stötta Västerås lokala verksamheter genom den svåra tiden, och efter att ha tagit inspiration från andra initiativ så blev Västerverk en digital samlingsplats för lokala verksamheters initiativ och erbjudanden i kristider. Här lyfter företagen sina anpassade tjänster och erbjudanden, för att underlätta för varandra att fortsätta driva verksamheterna.

Men min tanke är att det ska utvecklas och bli ett nätverk för lokala verksamheter i Västerås – där hemsidan används som en anslagstavla för lokala företag. Så när man behöver en tjänst eller produkt och vill anlita någon i närområdet, så ska det vara lätt att gå in där och hitta rätt! Det finns även planer på att på olika sätt lyfta de olika företagen även utanför hemsidan, samt att anordna nätverksträffar när det är bättre tider!

Namnet Västerverk ska påminna om mästerverk, och är även en sammanslagning av Västerås Verksamheter. Logotypen är en kombination av två V:n, en kompasspil uppåt som symboliserar en väg framåt, och en stjärna som symboliserar mästerverk.

Är du Västeråsföretagare och vill vara med? Hör av dig till mig!

Dela på facebook
Dela på linkedin