Visste du att...

90%

…av informationen som når våra hjärnor är visuell?

60 000

…gånger snabbare processas bilder än text i hjärnan?

40%

…bättre lär vi oss om det finns relevanta bilder?

Ta tempen på din grafiska identitet!

Kommunicerar ditt företags logotyp det du vill/tror att den gör? Associeras de färger och typsnitt ni använder med rätt bransch och värden? Är det material ni använder tydligt och enhetligt? Utifrån ett frågeunderlag som du fyller i och material som du laddar upp, genomför jag en analys av din grafiska identitet som kan ge dig en helt ny inblick i din företagsutveckling. Det här får du:

Temperatur

Jag graderar din grafiska identitet utifrån ett antal olika parametrar.

Analys

Jag förklarar poängresultaten, samt de olika aspekterna jag har analyserat.

Guidning

Jag ger rekommendationer för hur du kan utveckla, utifrån resultatet.

Vad är en grafisk identitet?

Den grafiska identiteten är företagets ansikte utåt. Det innebär allt visuellt material som företaget använder sig av, samt regler för och sätt att använda det. Den grafiska identiteten tar sin utgångspunkt i företagets kärnvärden och har som syfte att på ett tydligt och engagerande sätt kommunicera varumärket. En bra grafisk identitet lägger grunden för igenkänning, trovärdighet och synlighet.

Beställ din profilanalys här!

När du har skickat din beställning kommer du inom kort att bli kontaktad av mig via mail, där du får ett varumärkesunderlag samt information. När du har kompletterat varumärkesunderlaget får du ditt analysresultat inom en vecka. Priset för analysen är 2 850 kr exkl. moms, och beställningen är inte bindande förrän du har fått varumärkesunderlaget samt offert och godkänt det. Du förbinder dig inte till något utöver själva analysen. Har några funderingar är det bara att höra av dig till mig på: hello@carodesign.se.