Fungera Mera

Fungera Mera är ett projekt med fokus att främja rörelseglädje, skapa lika möjligheter och stärka fler helsingborgare, som jobbar för att alla ska kunna nyttja den mänskliga rättigheten till en aktiv fritid. Jag var både glad och stolt över att få uppdraget att ta fram en ny logotyp åt Fungera Mera.

Logotyp

Fungera Meras logotyp är framtagen för att kommunicera gemenskap, tillgänglighet, rörelse och normbrytande, samtidigt som den är modern i formen och lättanvänd. Den är även menad att kommunicera aktivitet, trygghet och värme. Logotypen består av projektnamnet Fungera Mera i versaler, samt en symbol. Symbolen är en kombination av ett F för Fungera Mera, samt en abstrakt form av en människa i rörelse, utan tydliga kroppsdelar men med mycket fart och glädje.

leverans

  • Logotyp (i 6 olika färger samt i alternativt horisontellt format)
  • Manual med instruktioner för användning

Vad kan jag hjälpa dig med?

Vill du få möjlighet att diskutera din företagsvision och ta reda på mer om hur jag kan hjälpa dig att nå dina mål? Inledande rådgivning bjuder jag alltid på, utan att du behöver förbinda dig till något mer än eventuellt kaffe. Hör av dig så bokar vi in en tid!