Ochno

Ochno tillhandahåller en integrerad infrastruktur för elektricitet och kommunikation baserat på den nya USB-C-standarden, samt lösningar för installation och kontroll av smarta kontorsmiljöer. Jag har haft förmånen att vara med Ochno från första början, och tagit fram grafisk identitet, webbdesign, ui-design illustrationer, ikoner och grafisk form.

Logotyp

Logotypen är framtagen för att förmedla känslan av teknisk innovation och stilren interiör. Logotypen består av texten Ochno, samt en symbol. Symbolen är en kombination av &-tecknet; vilket symboliserar sammankopplingen av devicer och elektricitet och att lägga till funktioner och mervärde, och evighetstecknet; vilket symboliserar hållbarhet, ändlösa möjligheter, samt att allting är uppkopplat och hänger ihop.

Grafisk identitet

Ochnos grafiska identitet är framtagen för att framhäva en produkt/lösning som är nytänkande, smart och state-of-the-art. Det visuella uttrycket är menat att kommunicera teknisk innovation, samt känslan av stilren och väl designad interiör och arkitektur. Följande har sedan översatts i en grafisk identitet som är flexibel och lättanvänd, både på webben och i tryck.

Den grafiska identiteten består av: En logotyp i ett antal olika utföranden, färgpalett och tillhörande typsnitt, ett antal bilder som utgör ett bildmanér, illustrationer, UI-design till Ochnos molntjänst, samt ett ikonbibliotek bestånde av olika typer av ikoner

leverans

  • Logotyp (i 2 olika färger, i alternativt horisontellt format samt som symbol)
  • Grafisk profilmanual (Logotyp, Profilfärger, Typografi, Bildmanér, Grafiska element)
  • Grafiska element, bildmaterial, ikoner
  • Foldrar, visitkort
  • Hemsida
  • UI-design

Vad kan jag hjälpa dig med?

Vill du få möjlighet att diskutera din företagsvision och ta reda på mer om hur jag kan hjälpa dig att nå dina mål? Inledande rådgivning bjuder jag alltid på, utan att du behöver förbinda dig till något mer än eventuellt kaffe. Hör av dig så bokar vi in en tid!