Hemvändande skåning

Flytt av företag & familj

Nu har det blivit dags för mig, man och kaniner att flytta tillbaka ner till Skåne – och företaget flyttar förstås också! Ganska exakt fem år har jag bott i Västerås och fyra av dem har jag drivit företag, det var här Caro Design startades och det är fortfarande här jag har de flesta av mina kunder. Men – om något nu efter det senaste året, så har det blivit normalt på ett helt annat sätt att jobba på distans, och jag fortsätter naturligtvis att samarbeta med mina Västeråskunder – precis som jag samarbetar med företag i andra delar av Sverige.

Skåne med stor himmel, böljande rapsfält och friska vindar med lukt av hav har lockat ett tag nu, och vi är glada att få bosätta oss i min hemstad Lund! Där även företaget efter sommaren kommer att få slå rot och etableras, och jag ser fram emot både fortsatta nuvarande givande samarbeten, och nya spännande!

Glad sommar!

Är du en hjälte?

Jag erbjuder en ordentlig ”hjälterabatt” på logotyp, grafisk profil eller hemsida, rabatten bestäms utifrån din verksamhet. Kontakta mig och berätta om din affärsmodell för att se om du är kvalificerad för en hjälterabatt!

Förnamn
Efternamn
Företag
Email
Telefon
Beskriv din affärsmodell