Tjänster

Strategisk designbyrå i litet format, med bred kompetens och stort engagemang.

Det här hjälper jag dig med

Jag agerar designbyrå i litet format åt mina kunder, med hjälp av bred kompetens, stort engagemang och duktiga samarbetspartners. Med hjälp av strategisk kommunikation och stark grafisk form, ger jag genomslagskraft åt verksamheter som vill skapa en positiv förändring i världen. Klicka in på respektive huvudområde för att läsa mer.

Strategi

Att utveckla ett varumärke utan en strategi är som att ge sig ut och vandra utan karta; du kommer att hamna någonstans men förmodligen inte där du tänkt dig. Jag guidar och hjälper dig svara på frågor som vad, hur och varför. Tillsammans undersöker vi och hittar vägen till målet.

Design

Bra grafisk design inspirerar, lyfter och kommunicerar. En bra grafisk identitet är konsekvent och unik – och väl anpassad efter vilka du riktar dig till. Jag översätter ditt varumärkes personlighet till stark grafisk form som väcker känslor och når fram till din målgrupp.

Kommunikation

När det finns ett starkt designkoncept hjälper jag dig att kommunicera det i olika enheter – med hjälp av formsäker design som når ut och engagerar. Inom ramarna för ditt varumärke och din grafiska identitet levererar jag original anpassade efter kanal och målgrupp.

Rent praktiskt kan det innebära...

Namngivning

Har ditt företag inte något namn än? Namnet är en stor del av företagets identitet, och det finns ett antal saker att tänka på när man döper sitt företag.

Logotyp

Logotypen är företagets ansikte utåt, och blir ofta en symbol för hela verksamheten. En välfungerande logotyp ger trovärdighet och är en långsiktig investering.

Grafisk identitet

Den grafiska identiteten ska kommunicera varumärket och skapa igenkänning. Med en bra grafisk identitet uppfattas du som mer seriös och kompetent.

Illustration

Ikoner, infografik och illustrationer öppnar möjligheterna för en unik grafisk identitet. Med visuella medel kommunicerar du intresseväckande och tydligt.

Hemsida

Den grafiska identiteten ska vara tydlig även i de digitala kanalerna. Innehåll, användarvänlighet och ditt varumärke och mål styr designprocessen.

Trycksaker

Visitkort, foldrar, flyers, mässmaterial, bokomslag, årsredovisningar. Allt visuellt material ska kommunicera rätt värden och varumärke, anpassat efter format.

Vad säger mina kunder?

Boka rådgivning & kaffe

Vill du få möjlighet att diskutera din företagsvision och ta reda på mer om hur jag kan hjälpa dig att nå dina mål? Inledande rådgivning bjuder jag alltid på, utan att du behöver förbinda dig till något mer än eventuellt kaffe. Hör av dig så bokar vi in en tid!