Min mission

Att ge genomslagskraft åt ansvarsfulla verksamheter

Grafisk design med litet avtryck

Att synas tydligt men gå med lätta steg. Hur gör du stort intryck, men med litet avtryck? Enligt mig har den som jobbar med grafisk design ett ansvar – marknadsföring kan både påverka, förtrycka och vilseleda.

Det viktigaste för mig som företagare är att jag tar ansvar för vad jag producerar och lämnar efter mig. Det gör jag bland annat genom att specialisera mig på digital grafisk design – både i form av grafiska profiler anpassade för webben, och hemsidesdesign och digitala ”trycksaker”, och jag tar fram cirkulärt profilmaterial, läs mer här. Jag väljer också noga vilka verksamheter jag samarbetar med, och jag har ett ständigt pågående hållbarhetsarbete, läs mer nedan. Jag pro bono-finansierar även marknadsföringsstöd för hållbara verksamheter, från startups till etablerade verksamheter.

Hej, Carolina här!

Jag är grafisk designer och varumärkesstrateg och driver Caro Design med syfte att stärka och lyfta entreprenörer som har socialt och miljömässigt hållbara idéer och drivkrafter. Baserad i Lund samarbetar jag med företag över hela Sverige. Jag tog min kandidatexamen i grafisk design på Malmö Högskola, och har drygt 6 års utbildning inom mitt gebit, bland annat från Central Saint Martin’s i London, och Berghs School of Communication i Stockholm. Jag har drivit företag sedan min examen och därmed samlat på mig en hel del erfarenhet av att stärka varumärken åt små och medelstora företag. Jag bryr mig om världen, naturen och hur det går för mina kunder!

Ta gärna en titt på min portfolio, eller hör av dig till mig!

Carolina Ekbäck Ekström

Är du en hjälte?

Jag hjälper hållbara verksamheter att få konkurrens- och genomslagskraft, genom att erbjuda ett ”hjältestöd”, som är ett marknadsföringsstöd bestående av ett antal olika tjänster paketerade efter verksamhetens behov, pro bono-finansierade av mig. Följ länken nedan för att se vad du kan få hjälp med, och om din verksamhet är kvalificerad för hjältestöd!

Vad kan jag hjälpa dig med?

Vill du få möjlighet att diskutera din företagsvision och ta reda på hur jag kan hjälpa dig att nå dina mål? Inledande rådgivning bjuder jag alltid på, utan att du behöver förbinda dig till något mer än eventuellt kaffe. Hör av dig så bokar vi ett möte!

Är du en hjälte?

Jag erbjuder en ordentlig ”hjälterabatt” på logotyp, grafisk profil eller hemsida, rabatten bestäms utifrån din verksamhet. Kontakta mig och berätta om din affärsmodell för att se om du är kvalificerad för en hjälterabatt!

Förnamn
Efternamn
Företag
Email
Telefon
Beskriv din affärsmodell