Cirkulärt profilmaterial

Ditt varumärke är viktigt. Var och hur och varför din verksamhet syns spelar roll. Så om material med ditt företags logotyp och profil slängs och hamnar i avfall, eller som skräp på marken, då påverkar det ditt varumärke.

Återbrukat, cirkulärt profilmaterial har ett annat hantverksvärde eftersom det inte kan masstryckas, och det tillsammans med det faktum att det är återbrukat, gör att den som får ditt material i handen kommer att värdera det på ett annat sätt. Materialet blir inte slängt i samma utsträckning, din verksamhet framstår som ansvarsfull och unik och blir ihågkommen. Det är viktigt att ta ansvar för sitt varumärke på alla sätt, och att ta ansvar för profilmaterialet är ett sätt att göra det på. Läs mer om hur man kan gå till väga här, eller boka in ett möte så kan vi prata mer om hur just ditt profilmaterial kan bli cirkulärt!

Behöver du hjälp med Cirkulärt profilmaterial?

Uppdrag

Lotta Görling

Logotyp| Cirkulärt profilmaterial| Grafisk profil| Kommunikationsmaterial| Trycksaker| Varumärkesstrategi| Webbdesign

Vad kan jag hjälpa dig med?

Vill du få möjlighet att diskutera din företagsvision och ta reda på hur jag kan hjälpa dig att nå dina mål? Inledande rådgivning bjuder jag alltid på, utan att du behöver förbinda dig till något mer än eventuellt kaffe. Hör av dig så bokar vi ett möte!

Är du en hjälte?

Jag erbjuder en ordentlig ”hjälterabatt” på logotyp, grafisk profil eller hemsida, rabatten bestäms utifrån din verksamhet. Kontakta mig och berätta om din affärsmodell för att se om du är kvalificerad för en hjälterabatt!

Förnamn
Efternamn
Företag
Email
Telefon
Beskriv din affärsmodell