Digitala trycksaker

Vad är digitala trycksaker? Det låter motsägelsefullt, och det är just därför jag kallar det så. Medan det absolut finns en viss känsla i att få en trycksak i handen, så vill jag påstå att det digitala tar över mer och mer – och idag är viktigare för varumärket. Att designa en årsredovisning eller folder på vanligt sätt, och göra en pdf som sedan skickas ut eller länkas till, har absolut ett syfte och behövs i många fall – men man kan även komplettera det med en variant anpassad för webben.

Jag sätter upp digitala års- och hållbarhetsredovisningar eller foldrar direkt på webben i Wordpress, antingen på er egen domän eller någon av mina anpassade. Se exempel på hållbarhetsredovisning här.

Digital trycksaker blir lättare att distribuera – ni kan skicka ut länkar till separata delar, de kan bli interaktiva och rörliga och länka till vad ni vill. De går att hålla aktuella och uppdaterade, det blir lättare att göra en ny nästa gång, och de är snällare mot miljön än tryckta. Och sist men inte minst – era digitala trycksaker kommer att göra stort intryck!

Behöver du hjälp med Digitala trycksaker?

Uppdrag

Sveriges Stärkelseproducenter

Digitala trycksaker

Vad kan jag hjälpa dig med?

Vill du få möjlighet att diskutera din företagsvision och ta reda på hur jag kan hjälpa dig att nå dina mål? Inledande rådgivning bjuder jag alltid på, utan att du behöver förbinda dig till något mer än eventuellt kaffe. Hör av dig så bokar vi ett möte!

Är du en hjälte?

Jag erbjuder en ordentlig ”hjälterabatt” på logotyp, grafisk profil eller hemsida, rabatten bestäms utifrån din verksamhet. Kontakta mig och berätta om din affärsmodell för att se om du är kvalificerad för en hjälterabatt!

Förnamn
Efternamn
Företag
Email
Telefon
Beskriv din affärsmodell