Sveriges Stärkelseproducenter

Digitala trycksaker| Webbdesign

Uppdrag

Sveriges Stärkelseproducenter är ett lantbrukskooperativ med två affärsområden: stärkelse och smak. Stärkelseverksamheten drivs under namnet Lyckeby, medan smak hanteras i bolagen Lyckeby Culinar AB (Culinar) och Kockens AB (Kockens).

Jag fick uppdraget att designa föreningens hållbarhetsredovisningen för 2022 i tryckt format, och sedan utvidgades uppdraget till en digital hållbarhetsredovisning på hallbarhetsredovisning.com.

SSF-0

Lösning

Tanken bakom designen av Sveriges Stärkelseproducenters hållbarhetsredovisning är att lyfta hållbarhetsarbetet och de olika fokusområden så att redovisningen blir intresseväckande, lätt att följa och visuellt tilltalande – och att ge ett fräscht och modernt intryck som samtidigt inger förtroende och knyter an till den grafiska profilen.

Syftet med den digitala hållbarhetsredovisningen är att lyfta hållbarhetsarbetet ännu ett snäpp, med design anpassad till det digitala formatet, att göra den lättare att distribuera, intressantare att läsa genom att göra den interaktiv och rörlig, och lättare att överblicka med sidstruktur, meny och länkar. Och naturligtvis att göra den lättare att hålla uppdaterad, och snällare mot miljön!

Leverans

Design och produktion Digital Hållbarhetsredovisning

Vad kan jag hjälpa dig med?

Vill du få möjlighet att diskutera din företagsvision och ta reda på hur jag kan hjälpa dig att nå dina mål? Inledande rådgivning bjuder jag alltid på, utan att du behöver förbinda dig till något mer än eventuellt kaffe. Hör av dig så bokar vi ett möte!

Är du en hjälte?

Jag erbjuder en ordentlig ”hjälterabatt” på logotyp, grafisk profil eller hemsida, rabatten bestäms utifrån din verksamhet. Kontakta mig och berätta om din affärsmodell för att se om du är kvalificerad för en hjälterabatt!

Förnamn
Efternamn
Företag
Email
Telefon
Beskriv din affärsmodell