Paketerbjudanden för Investment Readiness Process

I samarbete med The Investment Readiness Process by Beels® och Beels Consulting har jag tagit fram ett antal paketerade tjänster, anpassade för bolag som är någonstans i investeringsprocessen, och med rabatt för IRP-kunder. Kontakta mig eller Beels Consulting vid intresse!

Priserna gäller för 2024 och justeras årsvis.

Pitch deck styling

Design av presentation på 10-20 sidor enligt önskad struktur. Priset förutsätter att det finns en grafisk profil, eller åtminstone logotyp och färger. Text- och bildinnehåll tillhandahålls av beställaren, vid behov kan ett mindre antal stockfoton ingå i priset.

Grafisk profil Light

Logotyp, profilfärger, typografi, exempel på implementation, enkel manual. Två konceptförslag på logotyp, två avstämningar av profilen innan leverans. Logotyp levereras i horisontell och vertikal version, samt som symbol, och i format för tryck och webb.

Grafisk profil Standard

Logotyp, profilfärger, typografi, grafiska element eller mönster, bildmanér, sidhuvud och profilbilder till sociala medier, exempel på implementation, profilmanual. 2-3 konceptförslag på logotyp, tre avstämningar av profilen innan leverans. Logotyp levereras i horisontell och vertikal version, samt som symbol, och i format för tryck och webb.

Hemsida Light

WordPress-hemsida med skräddarsydd design. Upp till 2 mallade sidtyper med arkiv och singelsidor (till exempel Tjänster, Team, Nyheter, Lediga tjänster), upp till 5 specialbyggda vanliga sidor, eventuell scroll-animering, global huvudmeny, mallar för sidhuvud, sidfot och 404-sida, stilmallar.

Alla nödvändiga licenskostnader ingår. Hosting, domännamn, backup, säkerhet, cookie consent och sökmotoroptimering ingår inte, utan kan antingen väljas till eller ordnas själv av beställaren.

Hemsida Standard

WordPress-hemsida med skräddarsydd design. Upp till 4 mallade sidtyper med arkiv och singelsidor (till exempel Tjänster, Team, Nyheter, Lediga tjänster), upp till 10 specialbyggda vanliga sidor, eventuell scroll-animering, global huvudmeny, mallar för sidhuvud, sidfot och 404-sida, stilmallar, hastighetsoptimering, anpassad WordPress-admin för att underlätta redigering.

Alla nödvändiga licenskostnader ingår. Hosting, domännamn, backup, säkerhet, cookie consent och sökmotoroptimering ingår inte, utan kan antingen väljas till eller ordnas själv av beställaren.

Vill du öka ditt bolags förtroendekapital, göra större intryck och kommunicera tydligare?

Håller du på att göra eller har slutfört The Investment Readiness Process by Beels® och vill lyfta ditt bolag ytterligare? Hör av dig till mig eller Beels Consulting för mer information!

Är du en hjälte?

Jag erbjuder en ordentlig ”hjälterabatt” på logotyp, grafisk profil eller hemsida, rabatten bestäms utifrån din verksamhet. Kontakta mig och berätta om din affärsmodell för att se om du är kvalificerad för en hjälterabatt!

Förnamn
Efternamn
Företag
Email
Telefon
Beskriv din affärsmodell