4Sight

Grafisk profil| Logotyp| Varumärkesstrategi| Webbdesign

Uppdrag

4Sight erbjuder teknikkonsulttjänster inom Life Cycle Management, med stor kompetens och erfarenhet. 4Sight vill erbjuda en trygg arbetsplats med stimulerande arbetsuppgifter, och samtidigt skapa långsiktighet och trygghet för slutkunden. Kärnvärdena är långsiktighet, trygghet och framsynthet. Jag fick uppdraget att ta fram logotyp, grafisk profil och kommunikationsmaterial till 4Sight, samt designa och producera webbsidan.

4

Lösning

4Sights logotyp och grafiska profil är framtagen för att kommunicera känslan av långsiktighet och kompetens, samt framsynthet och förutseende.

Logotypen består av texten 4sight i versaler, samt en symbol. Symbolen är en kombination av en 4 för 4sight, samt en örn. Örnen symboliserar framsynthet och långsiktighet; att ha blicken långt fram och vara skarpsynt. Symbolen är ritad som en evighetssymbol, för att kommunicera 4sights cirkulära affärsmodell. Webbdesignen är framtagen för att vara iögonfallande och tydlig, och kommunicera framsynthet och teknisk kompetens.

Leverans

Varumärkesstrategi i workshop-format
Logotyp, symbol
Grafisk profilmanual
Grafiska element, ikoner
Mallar till Word och PowerPoint, grafik till sociala medier
Visitkort, muggar, musmattor, pennor
Design och produktion hemsida

Vad kan jag hjälpa dig med?

Vill du få möjlighet att diskutera din företagsvision och ta reda på hur jag kan hjälpa dig att nå dina mål? Inledande rådgivning bjuder jag alltid på, utan att du behöver förbinda dig till något mer än eventuellt kaffe. Hör av dig så bokar vi ett möte!

Är du en hjälte?

Jag erbjuder en ordentlig ”hjälterabatt” på logotyp, grafisk profil eller hemsida, rabatten bestäms utifrån din verksamhet. Kontakta mig och berätta om din affärsmodell för att se om du är kvalificerad för en hjälterabatt!

Förnamn
Efternamn
Företag
Email
Telefon
Beskriv din affärsmodell