Cirkulära Sverige

Grafisk profil| Kommunikationsmaterial| Logotyp| Webbdesign

Uppdrag

Cirkulära Sverige är en plats för Sveriges cirkulära aktörer. På cirkularasverige.se kan man ta del av intressanta cirkulära affärsidéer runt om i Sverige, samt hitta kompetenser som kan behövas för en cirkulär omställning. Cirkulära Sverige drivs av CirEko, Sveriges bredaste näringslivs- och medlemsorganisation för cirkulär ekonomi. Upplägget på cirkularasverige.se och på presentationerna ska också bidra till att öka kunskapen om cirkulär ekonomi och cirkulära affärsmodeller. Jag fick uppdraget att ta fram logotyp och grafisk profil till Cirkulära Sverige, samt designa och producera webbsidan.

C
S

Lösning

Cirkulära Sveriges logotyp och grafiska profil är framtagen för att kommunicera känslan av cirkulärt, affärsmässighet och samarbete, samtidigt som den ska fungera ihop med CirEkos egen logotyp och färgpalett.

Logotypen består av texten Cirkulära Sverige i versaler, samt en symbol. Symbolen är en kombination av två C som tillsammans bildar ett S, för Cirkulära Sverige. Formerna spelar på det cirkulära, och sättet som de sitter ihop ska kommunicera samarbete. Typsnittet och färgpaletten är CirEkos egna, med ett par justeringar och tillskott, och den grafiska profilen ska kommunicera ett modernt affärsfokuserat tänk. Webbdesignen är framtagen för att vara iögonfallande, tydlig och fräsch, och layouten på hemsidan ska underlätta navigeringen bland aktörer och kompetenser, samt förståelsen av de cirkulära affärsmodellerna.

Leverans

Logotyp, emblem, symbol
Grafisk profil
Grafiska element, ikoner
Annonser till tryckt tidning
Design och produktion av hemsida

Vad kan jag hjälpa dig med?

Vill du få möjlighet att diskutera din företagsvision och ta reda på hur jag kan hjälpa dig att nå dina mål? Inledande rådgivning bjuder jag alltid på, utan att du behöver förbinda dig till något mer än eventuellt kaffe. Hör av dig så bokar vi ett möte!

Är du en hjälte?

Jag erbjuder en ordentlig ”hjälterabatt” på logotyp, grafisk profil eller hemsida, rabatten bestäms utifrån din verksamhet. Kontakta mig och berätta om din affärsmodell för att se om du är kvalificerad för en hjälterabatt!

Förnamn
Efternamn
Företag
Email
Telefon
Beskriv din affärsmodell