Eduqraft

Grafisk profil| Kommunikationsmaterial| Logotyp| Namngivning| Trycksaker| Webbdesign

Uppdrag

Eduqraft levererar utbildningar och fortbildningar med stor kompetens och hög kvalitet. Eduqraft bedriver också utvecklingsarbete och förändringsarbete samt pedagogisk utveckling för utbildningsledare och chefer, och kärnvärdena är flexibilitet, utveckling och personliga möten. Jag fick uppdraget att hjälpa till med namngivningen av Eduqraft, samt ta fram ny logotyp, grafisk profil och hemsida.

E
Q

Lösning

Eduqrafts grafiska profil är framtagen med utgångspunkt i kärnvärdena, och med avsikten att kommunicera utveckling, lärande och personliga möten. Logotypen består av texten Eduqraft i versaler, samt en symbol. Symbolen är mångbottnad, men den tydligaste symboliken är en hjärna, samt bokstäverna E och Q för Eduqraft i skrivstil. Man kan man även se en slingrande väg som står för utveckling, samt två abstrakta figurer som vinkar eller tar varandra i hand.

Leverans

Namnkoncept
Logotyp, symbol
Grafisk profilmanual
Grafiska element, ikoner
Mallar till Word och PowerPoint, grafik till sociala medier
Visitkort
Design och produktion hemsida

Vad kan jag hjälpa dig med?

Vill du få möjlighet att diskutera din företagsvision och ta reda på hur jag kan hjälpa dig att nå dina mål? Inledande rådgivning bjuder jag alltid på, utan att du behöver förbinda dig till något mer än eventuellt kaffe. Hör av dig så bokar vi ett möte!

Är du en hjälte?

Jag erbjuder en ordentlig ”hjälterabatt” på logotyp, grafisk profil eller hemsida, rabatten bestäms utifrån din verksamhet. Kontakta mig och berätta om din affärsmodell för att se om du är kvalificerad för en hjälterabatt!

Förnamn
Efternamn
Företag
Email
Telefon
Beskriv din affärsmodell