Ekobot

Webbdesign

Uppdrag

Ekobot erbjuder ett precist och effektivt robotsystem för mekanisk ogräsbekämpning i jordbruk, helt utan kemikalier.

Jag fick uppdraget att bygga och designa Ekobots hemsida hösten 2020 i samband med att bolaget skulle börsnoteras, och vintern/våren 2022 gjorde vi en större uppdatering av hemsidan som innebar fler och bättre funktioner och design, samt lättare redigering av innehållet för kunden.

Ekobot-1

Lösning

Syftet med hemsidan och webbdesignen är att lyfta att Ekobot ligger i framkant tekniskt och miljömässigt, samt ge en känsla av teknisk innovation och robotar med inslag av rymd och sci-fi – och samtidigt det mekaniska, jordnära och miljövänliga. Hemsidan ska även väcka intresse och inge förtroende hos jordbrukare som är intresserade av produkten, samt investerare som vill satsa på ett bolag i framkant. Webbdesignen har även tagits fram med utgångspunkt i Ekobots logotyp och färger. Eftersom Ekobot är börsnoterade finns också krav på att viss information måste finnas med för investerare, och här är syftet att göra den så lättillgänglig och visuellt tilltalande som möjligt.

Webbplatsens målgrupp är främst investerare som vill satsa på ett företag och produkt som ligger i framkant tekniskt och miljömässigt, men även jordbrukare som vill utveckla sitt jordbruk vad gäller miljö och effektivitet.

Leverans

Design och produktion hemsida

Vad kan jag hjälpa dig med?

Vill du få möjlighet att diskutera din företagsvision och ta reda på hur jag kan hjälpa dig att nå dina mål? Inledande rådgivning bjuder jag alltid på, utan att du behöver förbinda dig till något mer än eventuellt kaffe. Hör av dig så bokar vi ett möte!

Är du en hjälte?

Jag erbjuder en ordentlig ”hjälterabatt” på logotyp, grafisk profil eller hemsida, rabatten bestäms utifrån din verksamhet. Kontakta mig och berätta om din affärsmodell för att se om du är kvalificerad för en hjälterabatt!

Förnamn
Efternamn
Företag
Email
Telefon
Beskriv din affärsmodell