Inventum

Grafisk profil| Logotyp

Uppdrag

Inventum är en lokal och oberoende stiftelse grundad av Region Västmanland, som främjar forskning och utveckling för att förbättra vårdarbetet, förebygga, behandla och bota sjukdomar samt bidra till hög livskvalitet i regionen. På uppdrag av Frangkle AB har logotyp, grafisk identitet och kommunikationsmaterial tagits fram. Jag har stått för den grafiska formen och Frangkle för kommunikationsplattform, konceptutveckling och projektledning.

i
Inventum-Regionen
Inventum-Fjaril

Lösning

Logotypen är framtagen med utgångspunkt i: “En fjärils silkeslätta vingslag kan ge upphov till orkaner över världshaven. På samma sätt som en liten gest från dig kan göra underverk i Region Västmanlands verksamheter. ” Logotypen består av texten Inventum, en tagline; Personaldriven innovation i Region Västmanland, samt en symbol. Symbolen är en kombination av en fjäril, vilket är Västmanlands landskapsinsekt, samt en referens till formen i Region Västmanlands logotyp. Inventums grafiska identitet är utformad för att kännas mänsklig och varm men samtidigt kommunicera forskning, vård och innovation.

Leverans

Logotyp, symbol
Grafisk profilmanual
Grafiska element, mönster

Vad kan jag hjälpa dig med?

Vill du få möjlighet att diskutera din företagsvision och ta reda på hur jag kan hjälpa dig att nå dina mål? Inledande rådgivning bjuder jag alltid på, utan att du behöver förbinda dig till något mer än eventuellt kaffe. Hör av dig så bokar vi ett möte!

Är du en hjälte?

Jag erbjuder en ordentlig ”hjälterabatt” på logotyp, grafisk profil eller hemsida, rabatten bestäms utifrån din verksamhet. Kontakta mig och berätta om din affärsmodell för att se om du är kvalificerad för en hjälterabatt!

Förnamn
Efternamn
Företag
Email
Telefon
Beskriv din affärsmodell