Jonatan Jungebrant

Webbdesign

Uppdrag

Jonatan Jungebrant är fotograf, filmare och digital marknadsförare med många års erfarenhet och en rik portfolio. Jag fick uppdraget att designa och bygga Jonatans nya hemsida hösten 2023.

Jungebrant-2

Lösning

Syftet med hemsidan och webbdesignen är att lyfta Jonatans kompetens och personliga varumärke, samt göra hemsidan tydlig och lättnavigerad för besökaren. Utmaningen med Jonatans hemsida var att göra en tvådelad hemsida, som både lyfte honom som fotograf och som influencer – och göra uppdelningen tydlig eftersom det är separata målgrupper, men ändå hålla samman hemsidan visuellt och strukturellt.

Det var viktigt att de båda målgrupperna hittar rätt på sidan, till exempel att företag som vill samarbeta med Jonatan som digital kreatör lätt ska kunna hitta statistik från hans sociala medier, referenser, och olika paketlösningar. Webbdesignen har tagits fram med utgångspunkt i Jonatans logotyp och färger, men med en uppdaterad, mer modern känsla.

Leverans

Design och produktion hemsida

Vad kan jag hjälpa dig med?

Vill du få möjlighet att diskutera din företagsvision och ta reda på hur jag kan hjälpa dig att nå dina mål? Inledande rådgivning bjuder jag alltid på, utan att du behöver förbinda dig till något mer än eventuellt kaffe. Hör av dig så bokar vi ett möte!

Är du en hjälte?

Jag erbjuder en ordentlig ”hjälterabatt” på logotyp, grafisk profil eller hemsida, rabatten bestäms utifrån din verksamhet. Kontakta mig och berätta om din affärsmodell för att se om du är kvalificerad för en hjälterabatt!

Förnamn
Efternamn
Företag
Email
Telefon
Beskriv din affärsmodell