Kulturstiftelsen ARTY

Webbdesign

Uppdrag

Kulturstiftelsen ARTY länkar samman näringsliv, kultur och samhälle genom att matcha företag med kulturaktörer, och har som uppdrag att tillföra kultur i den sektor som främst driver utvecklingen, näringslivet.

ARTYs hemsida skulle byggas och designas om, och jag fick uppdraget att ge den modernare och bättre funktioner, samt ett uppdaterat visuellt uttryck som bättre stämde överens med ARTYs varumärke.

Arty-1

Lösning

Webbdesignen har tagits fram med utgångspunkt i ARTYs profilfärger samt stjärnan i logotypen. Syftet med hemsidan och webbdesignen är att väcka intresse hos kulturintresserade företag samt kulturaktörer, och inge en känsla av färgstark energi – som både ska vara lite ”kulturtantig” (uppdragsgivarens ord i briefen) och lite modern. Hemsidan ska även på ett tydligt sätt informera om stiftelsen och nätverket, samt lyfta stödföretagen.

Webbplatsens målgrupp är främst företag som vill stärka sitt varumärke och stötta kulturlivet, men även kulturaktörer som vill ha stöd finansiellt och resursmässigt, och offentlig verksamhet som vill utveckla kultursamarbeten.

Leverans

Design och produktion hemsida

Vad kan jag hjälpa dig med?

Vill du få möjlighet att diskutera din företagsvision och ta reda på hur jag kan hjälpa dig att nå dina mål? Inledande rådgivning bjuder jag alltid på, utan att du behöver förbinda dig till något mer än eventuellt kaffe. Hör av dig så bokar vi ett möte!

Är du en hjälte?

Jag erbjuder en ordentlig ”hjälterabatt” på logotyp, grafisk profil eller hemsida, rabatten bestäms utifrån din verksamhet. Kontakta mig och berätta om din affärsmodell för att se om du är kvalificerad för en hjälterabatt!

Förnamn
Efternamn
Företag
Email
Telefon
Beskriv din affärsmodell