Lenasofia

Grafisk profil| Logotyp| Trycksaker

Uppdrag

Lena Sofia är en silversmed som designar och tillverkar lätta, vackra och stilrena smycken, med inspiration från naturen och enkla geometriska former. Jag blev naturligtvis jätteglad över att få uppdraget att ta fram Lenas grafiska identitet; är det något jag tycker om så är det att lyfta unik design och hantverk!

Lösning

Lenasofias grafiska identitet är framtagen för att vara färgstark med en handgjord känsla, medan den samtidigt är stilren och enkel, med tydlig inspiration från geometri och nordisk natur. Syftet var att förmedla både det visuella uttrycket i Lenas smycken, samt bakgrunden i hennes inspiration.

Logotypen är framtagen för att förmedla känslan av formerna i Lenas silversmycken, samt kommunicera konstnärlighet, geometri, natur och frihet. Logotypen består av texten Lenasofia i versaler, samt en symbol. Symbolen är en kombination av tre former som är inspirerade av de geometriska formerna på Lenas silverringar, och som tillsammans bildar tre abstrakta träd. Symbolen är handritad för att med sina en aning ojämna linjer och former ge känslan av hantverk och natur.

Leverans

Logotyp, symbol
Grafisk profilmanual
Grafiska element, mönster
Design silverstämpel
Visitkort

Vad kan jag hjälpa dig med?

Vill du få möjlighet att diskutera din företagsvision och ta reda på hur jag kan hjälpa dig att nå dina mål? Inledande rådgivning bjuder jag alltid på, utan att du behöver förbinda dig till något mer än eventuellt kaffe. Hör av dig så bokar vi ett möte!

Är du en hjälte?

Jag erbjuder en ordentlig ”hjälterabatt” på logotyp, grafisk profil eller hemsida, rabatten bestäms utifrån din verksamhet. Kontakta mig och berätta om din affärsmodell för att se om du är kvalificerad för en hjälterabatt!

Förnamn
Efternamn
Företag
Email
Telefon
Beskriv din affärsmodell