Ochno

Logotyp| Grafisk profil| Infografik| Namngivning| Trycksaker

Uppdrag

Ochno tillhandahåller en integrerad infrastruktur för elektricitet och kommunikation baserat på den nya USB-C-standarden, samt lösningar för installation och kontroll av smarta kontorsmiljöer. Jag har haft förmånen att vara med Ochno från första början, och tagit fram grafisk profil, webbdesign, ui-design, ikoner och grafisk form.

&

Lösning

Ochnos grafiska profil är framtagen för att framhäva en produkt/lösning som är nytänkande, smart och state-of-the-art. Det visuella uttrycket är menat att kommunicera teknisk innovation, samt känslan av stilren och väl designad interiör och arkitektur. Följande har sedan översatts i en grafisk identitet som är flexibel och lättanvänd, både på webben och i tryck.

Logotypen är framtagen för att förmedla känslan av teknisk innovation och stilren interiör. Logotypen består av texten Ochno, samt en symbol. Symbolen är en kombination av &-tecknet; vilket symboliserar sammankopplingen av devicer och elektricitet och att lägga till funktioner och mervärde, och evighetstecknet; vilket symboliserar hållbarhet, ändlösa möjligheter, samt att allting är uppkopplat och hänger ihop.

Leverans

Namnkoncept, slutgiltigt namn
Logotyp, symbol
Grafisk profil
Grafiska element, infografik, ikoner
Visitkort, foldrar, rollups
Appdesign

Vad kan jag hjälpa dig med?

Vill du få möjlighet att diskutera din företagsvision och ta reda på hur jag kan hjälpa dig att nå dina mål? Inledande rådgivning bjuder jag alltid på, utan att du behöver förbinda dig till något mer än eventuellt kaffe. Hör av dig så bokar vi ett möte!

Är du en hjälte?

Jag erbjuder en ordentlig ”hjälterabatt” på logotyp, grafisk profil eller hemsida, rabatten bestäms utifrån din verksamhet. Kontakta mig och berätta om din affärsmodell för att se om du är kvalificerad för en hjälterabatt!

Förnamn
Efternamn
Företag
Email
Telefon
Beskriv din affärsmodell