Solkraft Direkt

Logotyp| Grafisk profil| Trycksaker| Varumärkesstrategi

Uppdrag

Solkraft Direkt är ett snabbt och smidigt företag med ett framsynt förhållningssätt, som jobbar för att kunderna ska få tillgång till solkraft med produkter och installation av högsta kvalitet. Solkraft Direkts vision är förnybar energi till alla, dygnet runt.

Jag fick uppdraget att ta fram en ny logotyp och grafisk identitet, önskemålet var att profilera sig tydligare som en leverantör med premiumprodukter och hög service, i framkant och förutseende.

Lösning

Solkraft Direkts logotyp och grafiska profil är framtagen för att kommunicera känslan av snabbhet, kompetens och kvalitet, samtidigt som den är menad att kommunicera solenergi och elkraft.

Logotypen består av texten Solkraft Direkt i gemener, samt en symbol. Symbolen är mångbottnad, men den tydligaste symboliken är ett hustak med ett fönster på gaveln och en sol som en cirkel över. Man kan man även se en on-knapp som står för ström och energi, och en pil uppåt som symboliserar utveckling samt ”direkt”, vilket är en referens till snabbhet och kompetens.

Leverans

Logotyp, symbol
Grafisk profilmanual
Grafiska element, ikoner
Design av säljfolder
Layout till hemsida

Vad kan jag hjälpa dig med?

Vill du få möjlighet att diskutera din företagsvision och ta reda på hur jag kan hjälpa dig att nå dina mål? Inledande rådgivning bjuder jag alltid på, utan att du behöver förbinda dig till något mer än eventuellt kaffe. Hör av dig så bokar vi ett möte!

Är du en hjälte?

Jag erbjuder en ordentlig ”hjälterabatt” på logotyp, grafisk profil eller hemsida, rabatten bestäms utifrån din verksamhet. Kontakta mig och berätta om din affärsmodell för att se om du är kvalificerad för en hjälterabatt!

Förnamn
Efternamn
Företag
Email
Telefon
Beskriv din affärsmodell