Sömncoachen

Webbdesign

Uppdrag

Sömncoachen Hanna Bergenkull hjälper småbarnsfamiljer till trygg och fungerande sömn, genom kurser online och personlig handledning. Hanna har också gett ut två böcker om små barns sömn som ligger i topplistorna för bäst sålda barnböcker. Jag fick uppdraget att bygga och designa en ny hemsida åt Hanna våren 2023.

Somncoachen-6

Lösning

Syftet med hemsidan och webbdesignen är att lyfta Hannas kompetens och tjänster på ett tydligt, personligt och förtroendegivande sätt. Webbdesignen har även tagits fram med utgångspunkt i Sömncoachens logotyp, färger, samt illustrationerna från Hannas böcker, som är gjorda av Maria Trolle.

Webbplatsens målgrupp är främst småbarnsfamiljer som behöver hjälp med sömnen, men även barnavårdscentraler och liknande som är intresserade av föreläsningar om barns sömn.

Leverans

Design och produktion hemsida

Vad kan jag hjälpa dig med?

Vill du få möjlighet att diskutera din företagsvision och ta reda på hur jag kan hjälpa dig att nå dina mål? Inledande rådgivning bjuder jag alltid på, utan att du behöver förbinda dig till något mer än eventuellt kaffe. Hör av dig så bokar vi ett möte!

Är du en hjälte?

Jag erbjuder en ordentlig ”hjälterabatt” på logotyp, grafisk profil eller hemsida, rabatten bestäms utifrån din verksamhet. Kontakta mig och berätta om din affärsmodell för att se om du är kvalificerad för en hjälterabatt!

Förnamn
Efternamn
Företag
Email
Telefon
Beskriv din affärsmodell