Valid

Logotyp

Uppdrag

Valid Psykologkompetens arbetar med metoder från Kognitiv beteendeterapi (KBT) med fokus på psykologens unika kompetens. Jag fick uppdraget att ta fram en ny logotyp åt Valid i samband med företagets flytt till nya lokaler.

V
P

Lösning

Valids logotyp är framtagen för att kommunicera professionalitet och värme, samtidigt som den är modern i formen och lättanvänd. Den är även menad att kommunicera psykologi och en seriös konsultkänsla. Logotypen består av företagsnamnet Valid samt en tagline; Psykologkompetens, i versaler, samt en symbol. Symbolen är en kombination av ett V och ett P för Valid Psykologkompetens, samt en abstrakt form av en hjärna för psykologi, och en pratbubbla för samtal och konsultverksamhet.

Leverans

Logotyp, symbol
Instruktionsmanual

Vad kan jag hjälpa dig med?

Vill du få möjlighet att diskutera din företagsvision och ta reda på hur jag kan hjälpa dig att nå dina mål? Inledande rådgivning bjuder jag alltid på, utan att du behöver förbinda dig till något mer än eventuellt kaffe. Hör av dig så bokar vi ett möte!

Är du en hjälte?

Jag erbjuder en ordentlig ”hjälterabatt” på logotyp, grafisk profil eller hemsida, rabatten bestäms utifrån din verksamhet. Kontakta mig och berätta om din affärsmodell för att se om du är kvalificerad för en hjälterabatt!

Förnamn
Efternamn
Företag
Email
Telefon
Beskriv din affärsmodell