Kommunikation

När det finns ett starkt designkoncept hjälper jag dig att kommunicera det i olika enheter – med hjälp av formsäker design som når ut och engagerar. Inom ramarna för ditt varumärke och din grafiska identitet levererar jag original anpassade efter kanal och målgrupp.

Trycksaker

Visitkort, foldrar, flyers, mässmaterial, bokomslag, årsredovisningar. Allt visuellt material ska kommunicera rätt värden och varumärke, anpassat efter format. Jag tar fram formsäkra original och sköter kontakten med tryckeriet.

Hemsida

Den grafiska identiteten ska vara tydlig även i de digitala kanalerna. Innehåll, användarvänlighet och ditt varumärke och mål styr designprocessen. Jag sätter upp mindre komplicerade hemsidor i WordPress, har du större tekniska krav samarbetar jag med kompetenta utvecklare eller webbyråer.

Grafik till sociala medier

Det är viktigt att varumärke och grafisk identitet är tydliga och enhetliga även i sociala medier – samt att det visuella innehållet sticker ut och är intresseväckande. I samarbete med dig, och eventuellt en konsult i sociala medier, tar jag fram grafik och original anpassade efter olika kanaler.

Presentationer och annonser

Digitala presentationer i PowerPoint, Keynote eller som pdf, mallar för offerter och brev i Word, formgivning av annonser till tryckta eller digitala kanaler. Jag tar fram mallar och original med utgångspunkt i den grafiska identiteten.

Behöver du hjälp med visuell kommunikation?

Vill du få möjlighet att diskutera din företagsvision och ta reda på mer om hur jag kan hjälpa dig att nå dina mål?

Men hur fungerar det?

Vad kostar det att anlita Caro Design, och vad är det för skillnad mot att anlita en stor byrå? Hur lång tid tar ett typiskt projekt och vad får jag för leverans?