Nominerad i Svenska Designpriset 2021!

I kategorin Grafisk identitet – Hantverk

Logotyp och grafisk profil som jag har tagit fram till det fotografiska projektet RAUK, för min uppdragsgivare Adam af Ekenstam, har gått vidare till final i prestigefyllda tävlingen Svenska Designpriset! RAUK är nominerad i kategorin Grafisk identitet – Hantverk, vilket innebär att juryn ser RAUKs logotyp och identitet som en av de bästa utifrån kriteriet designhantverk. Ett fint erkännande!

Svenska Designpriset avgörs dock inte enbart av juryn, utan till 50% av folkomröstning online. Vill du vara med och öka våra vinstchanser? Rösta på oss den här veckan (13-19 september), och sprid jättegärna vidare så att fler kan rösta! Så här gör du:

1.

Gå in på Svenska Designprisets hemsida

2.

Välj rätt kategori

Välj kategorin Identitet – Grafisk identitet Hantverk (tredje från toppen)

3.

Rösta!

Välj RAUK – Identity och klicka Rösta. Scrolla ner och fyll i din e-postadress, klicka på länken du får i mailet – först då räknas din röst. Tack!

RAUK är ett fotografiskt projekt med visionen att vara en förändringskraft i samhället och fotobranschen. Likt raukar har människors personligheter och olikheter en egen tyngd och tidlöshet. Istället för att följa utseendeideal och trender, inspireras RAUK av något som består; personlighet. Kärnvärdena är tyngd, tidlöshet och personlighet.

“Our mission is simple. We depict personality. We capture what we see. We put it out on display. Nothing added, nothing removed. It is what it is. That’s what makes it complicated.”

Fotografi och film av Adam af Ekenstam, grundare av RAUK.

Svenska Designpriset är en tävling i design med målsättning att främja och utveckla svensk grafisk design och kommunikation. Tävlingen är öppen för alla som arbetar med grafisk design, formgivning och liknande kreativa områden, och vinnaren koras genom jurybedömning och röster från svenska folket.

Idag (13 september) öppnar röstperioden upp, då alla kan gå in och rösta på de nominerade bidragen via www.designpriset.se. Den 14 oktober presenteras vinnarna av årets designpris 2021 på Berns i Stockholm.

Läs mer om RAUK HÄR.

Är du en hjälte?

Jag erbjuder en ordentlig ”hjälterabatt” på logotyp, grafisk profil eller hemsida, rabatten bestäms utifrån din verksamhet. Kontakta mig och berätta om din affärsmodell för att se om du är kvalificerad för en hjälterabatt!

Förnamn
Efternamn
Företag
Email
Telefon
Beskriv din affärsmodell